STARTSIDA
Kontakt
Vad är stroke?
Vad gör vi?
Bli medlem
» Medlemsformulär
Föreningarna
Anhöriga
Juristen har ordet
Strokedagen
Webb-Butik
Forskning & ansökan
Gåva till Strokefonden
Utbildning
Nyheter
Filmer
Länkar
Press
Samverkanspartners
Stroke i media
Talande Webb
In English
Sök

 
STROKE-Riksförbundet

Bli medlem

Bild eller bildspel

Bli medlem i STROKE-Riksförbundet!

Gå direkt till medlemsformuläret!
Från oktober kan du bli medlem för 2020 och få resten av året på köpet!


Alla kan bli medlemmar!
De som fått stroke, anhöriga, vårdpersonal, vårdavdelningar och övrigt intresserade.
Det kostar 215 kr/år förutom i Stockholm och Västra Götaland där det kostar 250 kr/år.

När du blir medlem får du ett välkomstpaket innehållande ett urval av våra informationsskrifter. Du får rabatt på våra filmer och böcker. Dessutom får du vår medlemstidning StrokeKontakt som kommer ut med fyra nummer per år.

Medlemskapet innebär att du blir medlem i förbundet, men också i den strokeförening som ligger närmast din bostadsort. Du får delta i föreningens olika aktiviteter som riktar sig till de som fått stroke och anhöriga.

I föreningarna möter du andra som vet vad det handlar om, du behöver inte förklara dig, utan här kan ni träffas och tala om saker som känns angelägna eller kanske bara för att ta en kopp kaffe tillsammans.

Varje förening har olika aktiviteter. Det kan vara föredrag, informationskvällar, gymnastikgrupper, golf, vattengympa, samtalsgrupper, anhöriggrupper, studiecirklar, resor och utflykter plus mycket mer.

Den som vill kan också vara aktiv i föreningsarbetet och vara med och arbeta lokalt med de frågor som rör de som fått stroke och deras anhöriga.

Hantering av personuppgifter
När du registrerar dig som medlem samtycker du till att dina personuppgifter finns med och behandlas i organisationens medlemsregister. Personuppgifterna används enbart till hantering av medlemskapet samt informationsutskick. Vid hantering av personuppgifter följer vi dataskyddsförordningen (GDPR).


Bli medlem du också! Vi behöver dig!
Ju fler medlemmar vi blir ju lättare kan vi göra vår röst hörd för att förbättra livsvillkoren för de som har fått stroke och deras anhöriga. Och vi kan lättare utöva påtryckningar för en bättre vård och rehabilitering.

Välkommen till oss!

Klicka här!

Skriv ut Skriv Ut-ikon
Måsholmstorget 3, 127 48 Skärholmen
Tel: 08-721 88 20, Fax: 08-721 88 29

info@strokeforbundet.se

Strokefonden pg. 90 05 30-7, bg. 900-5307
Tel: 0200-883131

Organisationsnr: 802009-9332