STROKE-Riksförbundet kan nu bjuda på det första avsnittet av StrokePodden. StrokePodden är en podradio med fokus på stroke. Vi kommer att samtala med många som haft stroke och de runt om, anhöriga, vårdpersonal med flera. Ambitionen är att släppa avsnitt med jämna mellanrum och så länge får ni hålla tillgodo med avsnitt nummer 1 där Peter Wätterljung, medarbetare på kansliet, berättar om sin stroke och livet där efter.

Har du några önskemål eller ideér om vad du vill höra i StrokePodden? Hör gärna av dig!

StrokePodden är en podd som handlar om stroke. Vi kommer att möta människor som haft stroke, som jobbar med stroke eller på annat sätt berör stroke. Här kommer du att kunna ta del av andras berättelser och erfarenheter.

Avsnitt 1

I första avsnittet satte vi oss ned för att prata med Peter Wätterljung. Medarbetare på STROKE-Riksförbundet som själv har erfarenhet av att haft stroke. Peter berättar om sin upplevelse och hur livet kom att ändras efter stroken.

februari 2019

Max Green Ekelin samtalar med Peter Wätterljung

StrokePodden produceras av STROKE-Riksförbundet.

Lyssna på Strokepoddens 1:a avsnitt här