På grund av det rådande läget med Covid-19 (Coronaviruset) har förbundskansliet begränsat sin service. Det går givetvis bra att skänka pengar till Strokefonden och vi skriver minnesblad, men vi har längre leveranstid än normalt.

Om man inte har möjlighet att skänka gåvor via hemsidan går det att ringa in sina gåvor till gåvotelefon 0200-88 31 31 mellan 9-12, tisdag, onsdag och torsdag.  

Vi kommer att återuppta ordinarie verksamhet så snart det är möjligt men vi vet i detta läge inte när det kommer att ske.

För att hedra minnet av någon som fått stroke kan du sända en minnesgåva till Strokefonden genom att fylla i nedanstående formulär.

När du skänker en minnesgåva skickar vi ett vackert minnesblad samtidigt som din gåva går till strokeforskningen.

Vi skickar minnesblad för gåvor från 100 kronor och uppåt. Brevet skickas med post. Gåvosumman anges inte på minnesbladet. Tänk på att vi behöver din beställning senast tre arbetsdagar innan begravningen för att det ska ha en chans att hinna fram.

Minnesgåva utan minnesblad
Om du har ombesörjt minnesbladen själv vill vi be dig att sätta in minnesgåvan på Strokefondens plusgiro 900530-7 eller swisha gåvan till 900 53 07. Ange som meddelande att minnesblad är utfärdat och den avlidnes namn.

För mer information och personlig service ring 0200-88 31 31.

Formulär för Minnesgåva

* = obligatorisk uppgift


Visa/MastercardJag betalar själv till Plusgirokonto 90 05 30-7Skicka mig ett inbetalningskort